Some problems, not bugs (i think)

Anything you want to share!
Post Reply
spirekin
Posts: 7
Joined: Sat Apr 19, 2008 8:05 pm
Location: Kazakhstan

Some problems, not bugs (i think)

Post by spirekin » Mon Apr 21, 2008 1:24 pm

while project is (programmed) polishing...
1. will be nice to see support of multiple users, for example:
when i start lightup' simulation(pushed at TourTool), it woks fine. But when i work at limited-user's settings(non-adminisrative...) and push TT, sketchup crashed(all features as AO, LST have normal feedback)
i work at windows xp sp2(32bit) and sketchup 6.4.112 (Pro)
-----
2. and sometimes whe i pushed AO ...it calculates several times and freezes(scene is lowpoly...// only need shutdown sketchup manually)

User avatar
AdamB
Site Admin
Posts: 2297
Joined: Wed Apr 16, 2008 10:11 am
Location: Brighton, UK
Contact:

Re: Some problems, not bugs (i think)

Post by AdamB » Sat May 17, 2008 5:26 pm

spirekin wrote:while project is (programmed) polishing...
1. will be nice to see support of multiple users, for example:
when i start lightup' simulation(pushed at TourTool), it woks fine. But when i work at limited-user's settings(non-adminisrative...) and push TT, sketchup crashed(all features as AO, LST have normal feedback)
i work at windows xp sp2(32bit) and sketchup 6.4.112 (Pro)
I am unable to reproduce this behaviour. Can you give some more information about how to demonstrate this problem.

Thanks,
Adam
Developer of LightUp http://www.light-up.co.uk

spirekin
Posts: 7
Joined: Sat Apr 19, 2008 8:05 pm
Location: Kazakhstan

Re: Some problems, not bugs (i think)

Post by spirekin » Sat May 17, 2008 5:47 pm

Hello Adam! :)
1. i have 2 profiles: admin and guest in windows xp
2. Install(activate) lightUp in admin. i have normal work of LU.
3. Switch to guest(activate again)...then prepare scene with AO...when start LU simulation, sketchup had crashed(with bugsplat, but without any info; no messages in console)...i start sketchup again, but there aren't any notifications about recovery scene(and no bugsplat files in sketch dir)...
i get always shutdowns in guest...

Thanks for plug-in

Post Reply